Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett förväntat resultat



hon stickar en kofta med mönster och färgat garn med förväntat resultat?

han står framför ett staffli med målarduk färgtuber och palett: då faller målartrasan till golvet

Inge Schiöler ser det gröna havet och Bohusläns röda klippor




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-03-27 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP