Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett svindlande himlaljus



han väljer den svåraste vägen den branta med porösa stenar den utmanande vägen

från busstationen ser vi en gul jacka och ett lockigt hår

kanske var ljuset den dagen det allra vackraste däruppe

det vet vi inte

fotot visar en ung utmanare




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP