Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett kalejdoskop



vårt rum har en inglasad balkong: ett öga mot söder och solen skjuter missiler mot den grå betongen
ljustrådar väver kärlek mellan väggar
dom sista strålarna värmer vår gemensamma kudde




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 7 gånger
Publicerad 2024-03-27 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP