Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kampen om glödlampan



glödlampan vill inte längre
den enögde säger jag lever under tvång
dagskimmer liknar inget annat
mina diamantinfattade tänder grinar rakt in i solen
elleveranserna är svåra att förutsäga
på bordet ligger min målarduk
den enögde sprider sin gula färg
gulbleka är alla motstånd




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 8 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP