Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det svävar balloner på vår himmel


guldpengar regnar från dom kala träden någon har stuckit hål på vårt azurblå tak röda gröna gula ballonger i trådar
den grå dagen vittrar: prognosen talar om nattliga explosioner en folkmassa färdig för exponering






Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 13:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mongo Lotto.
2024-03-27

    Sefarge VIP
Åhh tack för tipset
"Guld pengar"
Storhelg utdelning
på Bingolotto då
kan man få chans
Vinna massor till
"en folkmassa
färdig för ex
-ponering"
;)


2024-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Nu bävar baroner i ett vimmel.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP