Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när hon vaknar




hon vill leva om sitt liv
då ramlar dom gamla kläderna hon får fjärilsvingar

den nyfödda kommer från sin moders bad morgonen hon vaknar står röda elefanter bland äppleträden
planet lyfter
på vinden suckar dom gamla flugorna




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-10 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP