Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattnödens Sår

jag är inte den du tror jag är
Varken smart eller klok
En mystikens man i rock
Bär jag stolt min själlösa kropp
Vandrandes genom den höga skiten

Mitt hjärta är sedan länge krossat i spillror
Min skalle fylls sakta på med röster
Som väntar på att bägaren rinner över
Jag är inte den du tror jag är
En dunkel man i djävulens beklädnad

Jag målar upp en falsk bild av min själlösa kropp
Skapar en profesia om en legend bland många
Men långt inom mig gror mörkrets krafter
Och den dagen mitt inre monster släpps lös
Är dagen då världen går under

Likt en bräcklig ballong
Som du hela tiden fyller med luft
Kommer den tillslut gå ut med en Boom

Jag är inte den du tror
Jag är ingen i kaosets sfär
Varken populär eller cool
Endast en osynlig kille
Som vandrar ensam genom skiten

Endast en liten spinkig kille
Med ett hjärta krossat i spillror
Och röster som skrämmer mig inombords
Ett mörker som växer sig starkare inom mig
Jag är mystikens rodnad på ditt skinn

Endast en ensam kille i världens storlek
Som varje morgon får vakna upp
Och sakta torka bort gårdagens tårar
När jag grät mig till sömns
Över mitt liv i tragedi
Med mitt hjärta krossat i spillror
Är jag tyvärr inte den du tror jag är




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-10-06 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP