Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra kvinnan från Bayern med ölsejdlar i näven




Hon ler förföriskt när hon nära på dansar fram
mellan borden med det skummande ölet i de
jättelika sejdlarna.

Hon är väl preparerad. Det blonda sköna
hårsvallet slänger hit och dit, en tredjedel
av de stora brösten syns på långt håll,
kjolen i brunt tyg, kanske skinn, når nästan
över knäna, vaderna bara sååå läckra och så
de sköna, bärkraftiga och stadiga men ändå
sandaletterna.

Hon är underbar.

Hon är brun rätt igenom för Hitler
försökte i alla fall få ordning på ekonomin.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-07 10:10



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack. Ja det blev snyggare.
2023-10-10

  ßluie VIP
Invänder mig mot iaf. Undvik förkortningar, alltid. Annars tankeväckande. Bra. Vi är strax där igen.
2023-10-09

  Gunnar Hilén VIP
Rätt. Tack.
2023-10-07

  Koloristen
Utmärkt. Och det behövs inget "men" på sista strofen.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP