Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag av Smärta

Just nu sitter jag här för mig själv och känner
Hur kroppen har en jävla ångest hängandes över sig
En ångest utan dess like som värker in på benen

Jag hyperventilerar i en rasande fart
Känner enorm smärta vid varje andetag
Panikattacker attackerar mig och vill starta krig
Samtidigt som jag får utstå en massa tung ånger

Jag har ingen lust till något just nu
Sitter här ensam och funderar i mitt lilla rum
Jag svimmar nästan av utmattning och trötthet
När jag försöker reda ut min krångliga situation
Utåt försöker jag hålla fasaden uppe

Ensamma tårar rinner ner för min rodnade kind
Droppar sen sakta ner på skrivbordet och fuktar
Ensam sitter jag och gråter massor med tårar
Och funderar över livets slutskede

Sorgsen och övergiven liten brusten kille
Sitter här och hyperventilerar
Varje litet andetag jag tar
Smärtar och bränner något enormt i mitt bröst




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-10-07 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP