Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelsen av lust

Din åtro är stark emot mig
Jag känner hur du suktar efter mig
Hur du vill beröra mig in på skinnet
Hur du vill att jag fyller dig

Du vill dansa kärlekens dans med mig
Känna min styva mandom inom dig
Du vill rida natten ut till ljuv bakgrundsmusik
Känna hur det pulserar inom dig

Din skönhet glänser och speglas i min kropp
Du strålar av njutningen i stundens hetta
Dina stönande ljud ökar steglöst
Tills vi når ett ultimatum, slutstation

Det dryper om dig ner på min mage
Ditt vackra hår hänger och dinglar
Jag känner hur du spänner dig inombords
Det är dags att avsluta våran segerdans

Jag för fort ut och in i din sfär
Känner rännilen snart brista
Och inser att stunden är kommen
Att med min stråle fylla dig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-10-07 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP