Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stoft


Stoff


För att ha något att skriva om
behöver man stoff till sin text

och det har man ju

Massor av händelser
upplevelser och erfarenheter
ur ett relativt långt liv
tar gestalt
innanför mina ögonlock

Ett speciellt ord kan också
innehålla STOFF till en text

ordet STOFT till exempel
är ett ord
som jag tycker mycket om
I vikt lättare än jord
men tyngre än damm

Ett lätt ord
med tung innebörd
Det är nämligen STOFT
vi blir när vi dör

Se där vilket STOFF
jag fick till min text
som jag nu valt

att publicera




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-10-09 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP