Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke kring ett begrepp och dess följder.


Karma når

Han log som ett fån,
ett verkligt hån,
mot någon som led.

Kall hans blick,
roffade och fick,
kunde lämnat henne ifred.

Men man ger och får,
karma alla når,
jagar ondskan ned.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-09 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP