Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusets förförelse

Drar i mig en lina av finaste kokainet i stan
Stirrar ut i intet med vidöppna ögon
Utstrålar charm och respekt med vit snö vid min näsa
Förvirrar mig bort i färgernas dans framför ögonen
Stirrar brutalt rakt ut och fantiserar mig bort

Vit snö faller tyngd av hemskhet
Blod rinner från min näsa strilandes ner
Drar i mig en shot och vrålar om mer
Satan vad rummet snurrar
Färgdans mitt framför ögonen

Brudar skriker och killar vrålar
Blodet strilar långsamt ner
Vit snö blir röd av sorgset blod
Drar i mig ännu en lina av finaste kokainet i stan
Trillar in på toaletten och drar ett piss

Kikar emot mitt bord mina vänner är kvar
Lyckliga och fulla på livets brus
Pengar och droger blandat med vapen i skådespel
Vi spelar gangsters och snortar kokain
Men vit snö blir till rött
När blodet sakta strilar ner och förintar

Färgdans framför mina sprängda ögon
Sätter mig ner och får snart massa brudar i knät
Drar fram en påse och bjuder dom alla
Barens kung är pånyttfödd
Trasiga liv flockar runt mig
Vi festar och blir fulla till livets brus

Sakta glider jag in i glömskan
Förstår att morgondagen är inte långt bort
Men vet att jag inget kommer minnas
Och drar i mig en shot i ljuset sken
Vem hänger med mig hem ikväll vrålar jag ut

Alla vill hänga med kungen hem
Det är öppen dörr kom bara kom
Drar en lina kokain, finast i stan
Blir berusad på livets glädje
Och dränker alla sorger
Paketerar min ångest och blockar
Idag är jag fri och gör vad fan jag vill

Vit snö dalar sakta ner och lägger allt i glömska
Alla färger dansar framför mina ögon
Rummet snurrar och blodet strilar ner
Idag är jag kungen och bara njuter av stunden




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-09 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP