Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa

Pressen vilar på mina axlar.

trycket tar luften från mina lungor och vägrar att ge tillbaka.

Stressen springer ett evigt lopp runt och runt i mitt huvud.

Ångest över det jag inte kan göra någonting åt.

Men…

Jag visar världen att ingen press kan få mig på knä om jag kämpar.

Inget tryck är starkare än min vilja att ta mig framåt.

Det enda som går runt i mitt huvud är mitt mål att visa alla!, främst visa mig själv att min dröm är inom räckhåll! Så kämpa !

Ångest är en onödig känsla, släpp den, släpp dom kedjorna som tynger ner mig och låt mig sväva mot ljuset av frihet och framtid.

Livet är ett långt race, klättra varje kulle, bestig varje berg, med varje mål nådd lämnar jag bakom allt jag lärt mig leva utan.

Jag kommer minnas allt det onödiga likt det jag behöver. Allt kanske inte tar mig framåt, kanske vänster, kanske höger, men aldrig bakåt




Skapa | Skriva av Dennis Karlsson
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-10 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Karlsson