Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mantra i en våningssäng

 

Jag har ord att
lägga i hennes bröstficka.
Ihopvikt lapp med ord
som nynnar från ribborna
upptejpade i en våningssäng:
snäll, ledsen, glad, skratta,
le, krama, god, yoga, meditera
- som blir som ett mantra
över hennes luftrum.

 

Små bokstöd
i hennes hylla
jag skruvar upp så bultarna
putar ut och hennes hjärta
klappar extra livfullt.

 

Jag tror att jag ska smyga
ned lappar i hennes fickor.
Små, små lappar hon kan
gotta sig i under lunchrasten.
Och jag kan känna
hennes leende.
Bara så där i tummen.
Jag tror att dom ord du
Vill bädda ner dig i
Bör vara som en puss
på pannan och ögonlocken.
En aning mysiga ...
under täcket

 

som

taktil 

massage

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-10 20:51



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbara rader. Lite som en saga för vuxna
2023-10-14

  Respons VIP
Väldigt fin kärleksdikt om kärlekshandlingar som märks!
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP