Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett dagligt helvete.


Våldet - Varning

Du sökte bara efter kärlek och lycka,
ej för mycket begärt kan man tycka.
Det verkade bra i början som det brukar,
åren gick, nu inför hans vrede du hukar.
Förväntansångest nästan hela dagen,
på kvällen sprit och knytnäve i magen.
Vågar ännu ej ta barnet och rymma,
ifrån det dagliga helvetet grymma.
En fruktansvärd och sorglig misär,
så hoppas du orkar ta dig ifrån där du är.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-11 21:07



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Du pratar om mitt förflutna , läskigt
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP