Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekantskap önskas




Du är
en omtumlande upplevelse
som gör
att när jag promenerar
hoppar jag
över
var annat steg.
Var annat snubblar jag.
Till och med solen
ler generat.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-12 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livsglädje!
2023-10-13

    Lena Staaf VIP
Hoppsasteg av pur glädje! Snudd på att göra det själv efter läsning.
2023-10-12

    Lena Söderkvist VIP
Den som ändå kunde få det på en annons. Kul, positivt, hoppfullt. Den här dikten kan göra vem som helst glad.
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP