Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min kära karamell


Längtan och Skyddande Vingar

Varje morgon jag vaknar upp ensam i min säng
Känner jag en stark längtan efter dig min sköna
Och på dagen vill jag inget annat än få prata med dig
Och på kvällen vill jag få ligga i din famn och mysa

Jag vill inte att du än ska få veta mina känslor om dig,
För jag intalar mig själv att jag är stark
Och inte behöver dig i mitt liv

Jag vill inte ha dig ännu i mitt liv,
Samtidigt som du är allt jag kan tänka på nu förtiden
Varje hjärtslag skriker efter dig

Men alla varnar mig om dig,
Dom säger åt mig lämna dig
Att jag inte borde umgås med dig

Men jag kan inte, mina känslor är för starka för dig
När jag långsamt drunknar vill jag att du ska rädda mig
Men för stunden är jag den enda,
Som kan rädda mig själv och min själ






Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-10-14 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP