Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden på vi och dom i apokalypsen




Jo så här är det förstår du.
Dom ena har skägg
och dom andra är med i mellon.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-10-15 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP