Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så många öden


Vandrare


Trettionio människor
på gemensam vandringsresa
lika många öden
bakom leendena

Olika anledningar
till att åka iväg
och just vandra

Dagarna fyllda
av utmanande vandringar
genom vackra naturområden

Tid att fundera
reflektera
och möta nya människor
i ny miljö

Sju änkor vid vårt bord
samtal oss emellan
om gemensamma
erfarenheter

Så oförutsett
så opretentiöst
och ack -

så givande






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-20 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP