Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gnistan Svalnar

Jag försvinner sakta bort
Känner mina krafter rinna ut i sanden
Glädjen som spirade sjunger på sista versen
Börjar tappa gnistan med mitt skrivande

Känns som jag aldrig når dit jag vill
Har väl tappat stinget
Är ingen riktig poet, kommer nog aldrig bli
Vill lyckas med något i livet

Men när skrivandet inte längre fungerar
När min gnista håller på att försvinna
Vet jag snart inte längre vad jag ska göra
Eller hur jag gå till väga för att lyckas

Vart tog glädjen vägen
Är det bara jag som tappar gnistan
Eller slocknar den för flera
Ser snart inget här i mörkret

Rädslan gror inom mig
Ska detta vara slutet
Ännu ett projekt som går i spillo
Ska jag ge upp så lätt
Eller bara fortsätta
Hatar alla dessa val




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-18 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP