Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk om jag måste slita mig från dig

Vet du hur det känns att tänka att jag måste slita mig från tanken att tänka på dig?

Att jag måste slita mig från tanken att jag vill slita av dina kläder och blotta dina tre tatueringar.
En nedanför nacken. En precis ovanför troskanten och en tredje ... längst ner på din rygg. 


Att jag måste slita mig från tanken
Att jag vill komma bakom dig i köket. Hålla mina händer för dina ögon och kyssa dig i nacken och viska: "Jag känner ditt pirr just nu ..."

Att jag vill kyssa dig längs ryggraden, neråt samtidigt som mina händer håller om din midja.

Tänk om jag inte kan slita mig från tanken att du är flera mil bort men min kropp skriker efter din.
Tänk om jag inte kan slita mig från tanken att min puls blir så intensiv när jag ser dig göra så där men munnen.

Tänk om jag inte kan slita mig från tanken att jag vill slita av dig dina kläder och stå framför dig medan du känner dig lika blottad som mig. Och njuta av just den känslan.
Att du känner likadant.

Tänk om jag måste slita mig från att känna så här.
Hur plågande det är att vilja nåt so bad att det gör ont att tänka att jag måste slita upp min iver och kasta allt i sjön på golvet i en lägenhet som jag önskar höra ditt skratt i när vi lagar middag tillsammans Och kollar på Netflix.

 

Och jag vill inte slåss

Jag vill inte slå bort tankarna

Vill vara en del av mer än sex 

Vara en del av det mer värdefulla.

 

Tacos.

Tacos det tror jag vi hade lagat. Sedan slitit av oss alla kläder och på bordet dukat med en flaska bubbel och snacks.

Filmen hade tittat på oss.
Och den hade tänkt.
Det hade varit en fin story.

 

En sådan story det är svårt

att slita sig ifrån.

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-18 22:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"Filmen hade tittat på oss".

Den är go.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP