Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Käftsmäll

~ KÄFTSMÄLL ~

Morgonstund har guld i mund
Åh, jag vill veta hur hon smakar
innan hon fått kaffe i sig!
Jag vill smaka hennes ädelstenar
med min andedräkt. Smutta på hennes tea!

Hennes leende kan få ge
mig en blåtira! Hennes läppar mig
en fet jävla käftsmäll! Fläskläpp!
Hennes kropp mig frakturer
och sträckningar for all I care.

Kalla mig vetgirig eller besserwisser
För när jag väl får veta
hur hon känns naken.
Då kommer hela världen få veta
Och jag ska låna dina armar.
Din hud. Som en reklampelare
för mina dikter. Vara ditt hjärtas
huvudsponsor. Teckna dina
drömmar med tatueringar.

Helvete kan få braka loss
in my dirty mind tonight!
Helvetica kan få skriva det här
med touch av Times
New Romance.
That’s ok.

Hon är den jag vill slänga
på mig mjukisar och hoodie
och sjunka ner i soffan med.
Hon säger: “Du är så oskuldsfull”
Men hon kan få träffa
min djävul på axeln.
När jag strippar henne i köket.
Jag ska visa henne
I’m no pussy unless you want me to?
Hon är en pussgurka
och en käftsmäll. Laddningshybrid
i samma andetag.
I will roll with the punches
and dive in with my heart.
Dig my own grave in this bed
if you want to sleep
or born to be wild ...?

Ge mig en snyting till svar!
I promise to miss-behave!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-19 22:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En magnifik erotisk Ordkavalkad som med berått mod skriver sig in, tar mig i gisslan av beundran!
2023-12-10

  Schackpoeten VIP
En dikt med ljud. Världsklass !
2023-10-27

  BenGust VIP
En dikt med driv, kavata kliv och känslosmockor.
2023-10-23

  Respons VIP
En kärleksförklaring som sprakar och lyser!
2023-10-23

  DominiQueen
Lidelsefullt, lekfullt och sexigt

Din dans med orden är världsklass!
2023-10-22

  Gunnar Hilén VIP
Glöm det lugna radhuslivet hahaha. Ta hand om dig vill man säga. Käftsmällar är inte bra i längden.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP