Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkringen

Tor bringade orden
Prosapistolen avlossades
Valkyrian sköt
Bang bang
Fröken njöt
Bang bang
Haggan tjöt
Bang bang

Ett axelskott Apollon tog
Valkyrians första vinter
Eir vaksamt beskyddande
Bar honom tillbaka

Höstens skott var heller aldrig nog
Benådad bannlysning
Ack så nära
I sanndrömmens labyrinter

Isande oktoberrevolution till ända
Stigen ståtligt stakad
Avancemang anas stunda
Södergökens sång
Fröken frammanar fröet
Till vårt vårdträd
Fuktig blick
När han utbrister vördnadsfullt

Vi är så jävla bra

På tu man hand i trästad
I södra tornets topp
Vilar Valkyrians vildhet vackert
Säkrings fäste
I Solens
Konstanta
Ömhetskrevad

Pryder passionsblommor i
Solar plexus
Rötter kryper kaxigt
kring bristande kollagen
Purpurpudrade kronblad sträcks
Bildar bädd vid böljande byst
Snurrar saliv suktande i ståndare
Perspirerar pollen
Törnar in tryggt
Här växer vi nu




Fri vers (Prosapoesi) av 1amDina
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-20 10:47



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Skriva kan du! Coolt fyrverkeri!
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

1amDina
1amDina