Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Evas underkläder"




För andra månaden i rad får jag veta
hur jag ska klä min hustru
för att bli kåt.

De har dålig fantasi
och vet inte att det är nylonstrumporna med söm
jag väntar på.

De där kvinnan ska ha
tillsammans
med sina högklackade.

Och se glad ut
för att se
hur jag ser ut.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-21 17:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Ögongodis för gubbar.
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP