Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenevi




Förlåt men syns det inte liiiite lite grann
att kvinnan inte mår helt bra ?

Alltså att hon njuter liiiite lite för mycket
av att få styra och ställa ?

Att skånskan inte längre känns heeeelt mysig.
Är jag rasist nu ... på hemmaplan ?

Jag menar var hör jag det skönt gröna
det vackra och det som kämpar mot äcklet ?





Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-10-21 18:36



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Jag har ingen aning om
vad det här handlar om

2023-10-21

  Koloristen
Som en av Bauers trollpackor.
2023-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP