Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettorden jag fick av Katinka skickade mig i olika riktningar … Vintervitt är en sång vars text ät skriven av Lennart Hellsing. (Men hos mig är ännu bara regn)


Vintervitt (en biprodukt till)

”En morgon när vi vaknar är hela världen vit …”
En sång i minnet då snön landar mjukt
och spårvagnar går tyst.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-23 11:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Klanledare världen över, gnugga nu händer, vintern är klöver, våren vindar vänder...
2023-10-26

  TrollTörnTrappan VIP
...kan lätt höra de där tysta spårvagnarna framför mig...
2023-10-23

  Cikoria Blå VIP
Fin vinterbild. Sångtextraden minns jag.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP