Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndansen går


Min sol från ifjol


blev till regnpolkett över


din törstande äng.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-23 15:37



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Kort men slående. Fantastiskt bra diktat
2023-10-28

  Elinor Sörensson VIP
Mycket fin haiku.
2023-10-26

  Susen VIP
Jösses wow och bravo!
En klockren och träffsäker haiku. Mycket bra. Bokmärkes!
2023-10-25

    Lena Staaf VIP
Regnpolkett låter verkligen livsbejakande!
2023-10-24

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP