Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage från egna bilder


Svårläst

 

Namnen svårlästa
om man inte vet

Planteringen
som du ville

Frihet
tolkas
ur
olika perspektiv

Era röster
blandas
med gässens
rop
ovanför mitt huvud

Nåden
finns
under en ek

I din röst
blandas alltet
ett litet barn gråter
på avstånd

Slänten
närmar sig
ängen
där rödklövern reser sig

©Eva Hedlund fd Langrath augusti 2023




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-10-26 11:23



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert tecknat ~ tankeväckande…
2023-10-27

  Bibbi VIP
Fint.
2023-10-27

  Anoo Niskanen VIP
Fin text som kan läsas på många sätt.
2023-10-26

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"frihet är att kämpa"

- ur ett kurdiskt perspektiv :)
2023-10-26

  Anya VIP
Men så fint. Faller särskilt för:
"Nåden
finns
under en ek"

Så suveränt skrivet!!!
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP