Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg försvinner inte




Sorgen är lite grann som energi
den försvinner inte
men kan omvandlas
till olika former.

Och sorgeprincipen säger att sorg
kan aldrig förstöras eller skapas på nytt.

Den är tillkommen.

Den existerar.

Den kan svälla och krympa
tror vi.

Vara liksom elastisk.

Och vi med den.

Somliga visar den i sitt anlete.

Andra omvandlar den
till energi.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-26 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP