Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enas död, den andras bröd

Plockar tand efter tand, måste gått vilt till
Städar efter gårdagens kaos, är ett svin
Plockar på mig godsaker, torkar blod
Städar upp skiten efter två som dog
Rena blodbadet, men någon får göra skiten
Plockat åt mig alla godsaker, spyr

Van efter så många år, men äckligt
Fuckar upp mitt sinne, jag krossar tankarna
Någon får sköta skiten, någon för göra smutsgöran
Lever, tjänar fett med cash, spyr
Vill håva in pengar, spendera och revendera

Växte upp med stora drömmar, nu städar jag skiten
Ett fylleslagsmål, vad vad vet jag
Folk dog, folk sprang, detta är vardag
Springer ärenden i mörkret, bävrar och hamstrar
Drar en lina och fortsätter städa, shit allt för dig

Min ängel kommer och går
Mycket cash för att bedöva dig
Du är en krävande liten tjej
Låter mig leka med dig, jobbar med skiten
Du traskar och kommer och går
Fuck, så mycket skit i mitt liv
Torkar blod ifrån ett bord

Kommer hem, drar i mig en påse chips
Vaknar upp, drömmer, lyssnar musik
Tidsfördriv på jobbet, spanar
Duschar, öser värmen över mig, förtränger all skit
Låter mina tankar rensas, drar en lina och glömmer
Pengarna behövs, lever på skiten
Gör mina ärenden i mörkret

Fuckar med polisen, drar pistol om det behövs
Bär mask för att dölja identiteten
Städer sen upp all skiten
Tjänar cash på blodet, lever på döda
Den enas död, den andras bröd
Likmaskar i mängder, intorkat blod på mattan

Jag fixar biffen, städar det clean, mums
Pengar rinner in som vatten
Behövs till all skit jag häver i min kropp
Blundar ibland och förtränger
Är en jävel på att städa upp skiten
Yeah, så kan det vara




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-30 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP