Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i regnet, otrohet och svek

Skulle du gå genom elden, för att se om det var äkta
Mina känslor för dig är starka, ska jag förlåta dig
Du står här vid min dörr och gråter
Du erkänner misstaget, du vill ha mig
Jag gråter, mitt hjärta bankar, fan

Du kan inte sätta sån press på mig, fick ju nyss veta
Ena stunden var det vi för evigt
Sen i nästa stund ligger du med någon annan
Jag är förstörd, vet inte hur jag ska överleva
Se inte så vacker ut, vill inte se dig i ögonen

Du svek mig, du övergav mig, kastade mig i soporna
Hur fan ska jag kunna förlåta, mitt hjärta brinner
Håller på att bli psyko, fuck this
Hur kan du stå där så vacker i regnet
Du skriker och gråter, säger det var ett misstag

Fuck, vet inte vad jag ska göra, du sårade mig
Nej, du dödade en del inom mig, känner mig tom
Du förstörde mig, kan du gå igenom eld för mig
Shit, jag klunkar spriten, behöver bort härifrån
Håller på att förlora mig, trillar ner

Du skulle ut med dina kompisar, jag stannade
Fick en snap, såg dig ridandes på en vän
Filmat i smyg, min värld krossades, spydde
Spydde, spydde, fyfan ville skjuta mig den stunden
Hur ska jag kunna förlåta dig, hur ska jag överleva

Du krossade min själ, du sa du älskade mig
Jag litade på dig till hundra, vi sa ju förevigt
Mitt hjärta slår, tror jag ska svimma av
Du krossade mig, gjorde mig till stoft
På en sekund raserade du min värld

Fick, du är så vacker där i regnet
Du är så vacker när du ber mig om nåd, förlåtelse
Hur kan du leka med mig så, räcker det inte
Jag blir allt mindre, klunkar mer vill bort
Fuck it, detta kan inte vara sant
Vänder mig om, låter dig stå där i regnet

Stick du till din nya, mitt liv är över
Gör dig en tjänst, överlever nog inte veckan ut
Hur kunde du svika mig, älskade ju dig
Du krossade mig, malde mig till stoft
Kan du gå genom eld för mig, jag älskar dig
Blundar, slår mig själv,måste få ett slut på dagen




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-28 20:07



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
min fru gick tillbaka till sitt ex dagen vårt första barn föddes. var väl stor trauma som dig för mig, men jag började helt enkelt spela dataspel, något jag inte gjort på 15 år. jag har coping strategies, önskar jag kunde ge dig några :'( <3 du skriver med stor inlevelse. du har i alla fall rösten inom dig. dö inte! :(
2023-11-01

    Arvid Karlsson VIP
Jag beklagar att det hände dig.

Du skriver väldigt fint och din text är fylld av starka känslor. Jag har varit med om liknande, så förstår ungefär hur du måste känt/känner dig.

Tack för texten!
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP