Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Löv på en bänk

De landade tillsammans
på en bänk
lysande i guld

Vi vandrar i en oas
utan fara
inga skyddslarm ljudet

Träden kläder sig
i högtidsskrud
innan vilan

Jag kan inte
ringa dig längre
men berättar till dig i det osynliga

Vattnet lätt gråfärgat
en kråkunge
vandrar på ett räcke

Båthamnen nästan tömd
sida vid sida
båtar täckta med överdrag

Två helikoptrar bryter tystnaden
någon skjuts till döds just
någon springer för sitt liv
ett barn föds

Herre förbarma dig
över oss

©Eva Hedlund fd Langrath 2023




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-29 13:46



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ett tidsdokument, både på ett personlig och mer allmänt plan. Det rena bildspråket förstärker.
2023-10-30

  Skatflickan VIP
Det vackra virvlar vid sidan om Vanmakt Och vemod,
det är en skirhet över texten, trots oerhörd tyngd.
2023-10-30

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2023-10-30

  Sparvögat VIP
Ett vackert collage ~ utsökt foto ~
de vilande löven…
2023-10-29

  Sparvögat VIP
Mörker och ljus vilar här~sida vid sida…
Som en vacker bön~om barmhärtighet…
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP