Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tar sin lilla tid


Vår kärlek



Mitt i natten
hör dig hosta och prutta,
snörvla, vakna, säga nåt
otydbart,
somna om och ha andningsuppehåll,
snarka.

Jag tittar på dig.

Accepterar allt som är du.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-30 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hjärtevärmande!
2023-10-31

  Emanuel Sigridsson VIP
När jag läser texten träder Mozart fram som kompositör och människa. Om jag fortfarande var lärare skulle ta den här dikten och ha som stilbildande för romantisk skurhinksrealism. Tjusigt!
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP