Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Paradoxens-psykologi?emellan swengliska ögonkast. ..)


"What comes around,goes around. .."




Israel smular sönder
sitt eget framtvingade
"Grann-lands-ghetto"


Kanske är det,det alla(h)
innerst inne vill. ..


Men på hur många
människors bekostnad?



Skall de förstöra för var
-andra,innan det tar slut?
Till sist.

Och Dialog med förlåtelse
tar vid. ..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-10-30 16:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Elände, eländes elände elände elände
2023-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Trasiga händelser i en trasig värld, kan verkligen få en att undra om de tänkta resorna är inställda på grund av kriget i andras länder, eller om den tänkta ekonomin bör stanna på mera hemmaplan. Det är ju inte bara skogen som brinner, utan även de hjärtan som tänkas kan i ett lands minnen, kontinenten Afrika, delar av ett sargat Europa...
Texten är läst och begrundad.
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP