Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Haiku

 

Solspjut klyver moln
ovanför vandrande träd
gässens vilda skrän

 ©Eva Hedlund fd Langrath augusti 2023




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-10-30 18:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fint med vacker, poetisk penna.
2023-10-31

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tycker om speglingen av verklighet (inte av saga) i rad två.
2023-10-31

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-10-31

  Skatflickan VIP
vackert
mittenraden "ovanför vandrande träd"
Sällsamt vacker i sej själv, skulle jag se en bok med den titeln hade den fått mitt intresse direkt.
tycker mycket om
2023-10-30

  Sparvögat VIP
Stor skönhet vilar i ord och bild…
2023-10-30

  KYREUS of Sweden
MOTHER NATURE
- on stage
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP