Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Rudbeckian

 

Humlan söker sin föda
på de vackra kronbladen
mitt i

Svartvita foton
dokumenteras
förses med namnlappar
för att en gång lämnas vidare

Overkligheten ligger
som ett filter över verkligheten
samtalen fastnar till
vi ser en molnformation

Ett ilsket nej
blandas med tro på mirakel



©Eva Hedlund fd Langrath september 2023




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-01 10:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
De avslutande orden i din dikt
tränger djupt
djupt
in i tankesmedjan
- förgyller den -
2023-11-03

  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-11-03

  Anya VIP
Jag tänker mig oviljan att acceptera vad som hänt....men jag kanske tänker fel? Jaa många gånger hoppas man på mirakel.....men ibland är det omöjligt.....i alla fall i den här världen.
2023-11-02

  Sparvögat VIP
Tycker om hur den svartvita verkligheten blandas med färgernas mirakel ~
tycker om ditt sätt
att teckna orden…
2023-11-01

  KYREUS of Sweden
Längtan bortom värkligheter...
2023-11-01

  Emanuel Sigridsson VIP
Texten går rakt in i mig, så fint Du hanterar tidsperspektivet. Slutligen gjorde jag en egen lösning på din text. Jag tog med mig den första strofen till efter den sista för att känna tiden än mer. Så får man göra när man läser poem.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP