Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


I stället för ord

 

De små myggen
sticker envist
suger blod

Majsen kantar vägen
där vi viker av
följer hjulspåren
mot kullen

Mossklädda stenar
bjuder till vila

Foten känner av marken
steg för steg
handen håller, vid hopp

Din andning stötvis
luften lätt sur
veden sprakar
ett ekollon stöter mot taket

Träden rör sig i vinden
kattluckan
öppnas
ögonen trötta

Livet tar oss
på vägar vi inte önskat
"du omsluter oss på alla sidor
och håller oss i din hand"

Världen utanför
lämnar jag för vinden
den pågår

Vapen används
i stället för ord
som väg till fred

 

©Eva Hedlund fd Langrath september 2023

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-03 10:51



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Läser flera gånger.
Ser bilder.
Berörs.
2023-11-08

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP