Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokusera på jaget, mig

Jag håller på att tyna bort, hade mina dagar i glansen
Nu sitter jag här och undrar vart det gick fel
Varför tappade jag glädjen, är jag i en depression
Vet inte längre, allt är blurrigt, saknar mina gamla vänner
Förr hade jag frihet, vänner och skoj, nu är allt blankt

Jag vaknar upp, omotiverad och uttråkad
Vart tog min motivation vägen, har jag gått in i väggen
Det är tragiskt att se, hur allt sakta försvinner
Mina texter börjar tyna, mitt liv rinner ut i sanden
Vart ska jag vända mig, hur ska jag lösa detta

Tror jag skrämmer bort allt och alla, ingen vill veta av mig
Har ingen att prata ut med, allt rinner ut i sanden
Jag tynar sakta bort, blir en ande, ett vitt skimmer
Vill tillbaka till dåtidens glans, bada i champagne
Jag är en orolig gestalt, vill finna ro

Önskar livet vore enkelt, dystra tider, dystra stunder
I Lugnets märker är jag fri, pustar ut
Hämtar andan, tänker igenom mina drag
Frågar mig själv, vem gör jag detta för egentligen
Och inser att jag måste fokusera på jaget, mig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-11-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP