Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min inre trädgård

 

 

I min inre trädgård
står ett träd
med ett hjärta inristat i barken

den frodiga grönskan har vissnat
grenarna är nakna och kala

sätter mig där ibland
med ryggen lutad mot stammen
och funderar på livet och döden

innan jag går därifrån
lägger jag kinden mot hjärtat
och viskar
-Jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-11-06 09:19



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Mycket berörande och vacker.
2023-11-13

  Eva Helene VIP
Mycket vacker och gripande bild av sorg och saknad.
2023-11-08

  Solweig Jansson VIP
En vacker bild - ett inte rum för en saknad människa. Jag märker att jag talar med ( eller till ) de döda hela tiden . . . .
2023-11-08

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar din inre trädgård ~
som vilar i din saknad, kärleksfullt…
2023-11-07

  Maj-Lis VIP
Vackra innerliga ord om saknaden
2023-11-07

  Anya VIP
Så fin gestaltning och vändningen i slutet fin och berörande.
2023-11-07

  Blomma-Stjärna VIP
fint skriftat om den kärlek som inte ens döden rår på!
2023-11-06

  Jenny Leine VIP
Som alltid lyckas du förmedla starka bilder med dina ord, bilder som dröjer sig kvar i hjärtat.
2023-11-06

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra ord om
kärlek och saknad.
2023-11-06

  bittemi VIP
Fina ord med saknad och värme
2023-11-06

    Lena Staaf VIP
Kärlek som inte är död! Fint skrivet
2023-11-06

  Maria Sundelin VIP
Full av känslor
Varma kramar
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP