Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser bort

Mot nästa väg

En friskhet glädje

Kommer bara plötsligt

Livet ger så mycket möjligheter

Få bara en knuff fram

Utforska se inga bekymmer

Se nästa väg 

En chans ta tillbaka

Det som gick förlorat

Det finns alltid rum

Fylls ut av kärlek för dig

Ta ett steg och ett steg framåt

Början till en positiv förändring

För dina steg

Se bort 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-06 10:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Se bortom.

"Fylls ut av kärlek för dig" säger mig att segern är vunnen och att det som "gick förlorat" får stå tillbaka.

Därav "en positiv förändring" för mina/dina/våra "steg".

Härligt.
2023-11-07

  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-11-07

  alicja lappalainen VIP
Positiva tankar om livsmöjligheter.
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP