Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner lycka när regnet öser

Regnet öser ner på mig i mörkret
Jag är ensam på industrin, blir genomblöt
Arbetar ständigt, alltid projekt i rullning
Jag är en maskin som sätts i gungning

Mina kläder dryper av vatten, änglarna gråter
Deras tårar tränger in, väter min hud
Ångorna dansar från min varma kropp
När jag sliter i regnets kaos

Snart dags att hämta maten, pizza idag
Lyxar till det, pappa har jobbet hela dagen
Dom saknar mig där hemma, men pengar måste in
Jag jobbar och sliter medan regnet sölar

Mina tårar försvinner, syns ej i regnet
Känner mig mänsklig, känner mig levande
Ett med vädret, regnet öser ner på mig
Slickar mitt hår och rinner utmed min kropp

Längtar efter er värme gentemot mig
Ni som har blivit mitt ljus i mörkret
Utan er vore jag ingen, idag ser jag en framtid
Ni är mitt solsken i svarta tider




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-11-11 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP