Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring



Du vill ha det som du har haft det

Dina vanor

Din plats i samhället

Är inte 100 procentig

Inte perfekt

Men det är vad du vet

Vad du har vant dig vid

Och kämpat för att behålla

Det känns tryggt.

Din lilla sfär
Din Bubbla
där du vaggats till sömns
i decennier.

Gått i stå kanske

Men din ”Safe heaven”

Kan

lätt spricka

I periferin hotar det okända

det otänkbara

Förändringen som du ogärna vill doppa tårna i,
Som du valt bort, och
blockerat med all din kraft.

Det är dina dagar
du slösar eller maximerar

Det beror på hur man ser det.






Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-08 10:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att åtminstone försöka är att vinna en del. Men många vill just inte lämna sitt 'sejfade' hörn av tillvaron.
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP