Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milt välde av sol


Vackrast de nyanser

som soluppgång väcker

inlindade i sättet

att landa på din

portgång


Förhoppningen om

ett milt välde av sol

tycks infriad bland

skuggor och ljusknippen

hos den tidiga dagen




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-08 10:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En vackert formulerad dikt,
2023-11-13

  Elinor Sörensson VIP
Så fint skrivet.
Solens uppgång blir här en
bärare av hoppet om en ljus
dag. En ljus tillvaro.
Nog känner man värmen
mellan orden.
2023-11-10

  Margit Grell
Ett vackert och mäktigt möte med den annalkande dagen.
2023-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om soluppgången som skingrar nattens mörker och välkomnar den nya dagen.
2023-11-08

  Boneyfrank VIP
Det är med de små medlen man
får fram en känsla i sin dikt. Du kan ju det verkligen. Bra text
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP