Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansade vargar

Det ylas långt borta

Månen stor högt på himlen

Ser ut kolmörkt ute

Förutom några gråa gestalter

Närmar sig

Vargarna ylar de är oroliga

De dansar fram i vågor

Fram och tillbaka

Pälsen är glänsande grå

De rörs sig sakta  i cirklar

Vill säga vi är hungriga tunga av sorg

Vargungarna fick lämna livet plötsligt

Rivna bort från sitt revir

Vargarna dansar vidare

Följer sin vandrings stig

Försvinner sakta bort

Det blir stilla

 Bara vinden hörs i trädets  djup




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-09 10:10



Bookmark and Share


  Koloristen
Stoppa vargjakten! Leve naturen!
2023-11-10

  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-11-09

  alicja lappalainen VIP
En fin bild av naturen.
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP