Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda bygger upp det andra river ner


Det skalkaktiga
Det skälmska
Det spjuveraktiga

Det illavarslande
Det illmariga
Det illfundiga

Det diktatoriska
Det despotiska
Det maktfullkomliga

Det totalitära
Det autokratiska
Det vanvettiga

Distraktion splittring
Söndra hacka härska

Det goda bygger upp
det andra river ner




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-09 13:40



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av det som raserar och det som bygger upp.
2023-11-14

  Elinor Sörensson VIP
Tur att det finns goda krafter
som motvikt mot de onda.
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP