Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et liv som blivit outhärdligt.


Dystopi

Livet en dystopi,
utan egentlig mening i,
sitter och väntar på vadå?

Vänner kommer och går,
ingen orkar med dina sår,
varför kan du inget få?

Bränt dina skepp,
nu hänger du läpp,
kanske dags ändå?

Ett liv blir tragedi,
inget någon vill leva i,
du vänt dig om för att gå.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-10 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP