Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pacifism.


Till vapen

Det har gråtits många tårar,
efter dem som i krig gått ut.
Det har burits oändligt med bårar,
med soldater och civila utan slut.
Så oavsett om vi är simpla dårar,
som inte lyssnar på sikta och skjut.
Är det en sak med ord som sårar,
något annat att med död göra debut.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-11-10 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP