Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettdikt. Skapa en dikt på 21 ord. Fick orden terminal, iväg och spade från Cikoria Blå. jag skickar tre nya ord till TrollTörnTrappan.


Hink och spade

Sirenen har tystnat
Mamman slutat gråta
Bussen åkt iväg från terminalen
En krossad plastspade ligger kvar på vägen
Husen håller andakt

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-11 06:51



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Så välkomponerat! Starka bilder! jag Drabbas!
2024-02-04

    Lena Staaf VIP
En bild av en tragedi. Läsaren fyller i luckorna. Starkt!
2023-11-12

  TrollTörnTrappan VIP
Här ryms många möjliga scenarion, alltifrån ett barns död till något mer vardagligt.

Bilden skulle kunna innefatta lösryckta trådar var för sig, likaväl som att de hänger samman i ett ohyggligt öde.

Kanhända ingår allt bara i en lek som har skapats i sandlådan..?

2023-11-11

  Cikoria Blå VIP

Gillar det enkelheten och att det är en text som väcker associationer åt olika håll.

Varför håller husen andakt?
Varför krossades spaden?
2023-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
Här får läsaren själv föreställa sig vad som hänt -
2023-11-11

    Lena Söderkvist VIP
Fragment av en miljö, gör att läsaren kan skapa sig egna bilder.
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP