Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


glasnost


Rimfrost


Att rimma på Frost
är ingen lätt Post
jag känner mig faktiskt
helt Lost

Det får bli en Kompost
eller allsidig Kost
gammal kärlek
som helt saknar Rost

Ost och Prost sägs med å
och en Boost kan man få

men Rimfrost
passar bäst med
Glasnost








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-11 22:31



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härligt rimmat med Frost som verkligen är en svår konst, , host host , , "ler"
2023-11-12

  träsnidaren
underbart författat
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP